Wie zijn wij ?

Wij zijn Wilma en Hans Vrijenhoek

Vele jaren van twijfelen, maar ook door de verschillende crisissen, met banken die in 2008 omvielen, het inzakken van de huizenmarkt, de nare coronatijd, geen geschikte Franse locaties, kortom allerlei oorzaken, waardoor het er naar uitzag, dat onze droom jammer genoeg geen werkelijkheid zou worden. 

Totdat we in het najaar van 2023 La Maison aux Volets Bleus ontdekten. Een rustieke authentieke locatie, die precies aansloot bij onze ideeën en wensen. Iedereen verklaarde ons voor gek om de stap te ondernemen, maar vonden het ook gelijk wel erg leuk en een spannend avontuur. Wij woonden prachtig in Nederland, maar waren zelf toe aan een nieuwe uitdaging. En de “blauwe luiken” stalen gelijk ons beider harten. 

De Lot is al jaren ons vakantiegebied. In die tijd hadden we al een aardige vrienden- en kennissenkring opgebouwd. Dus de stap is meer thuiskomen, maar toch een avontuur met vaak slapeloze nachten. Voor een deel zullen we in Frankrijk vertoeven en bij tijd en wijle in Nederland.

Een droom, die werkelijk is geworden en waar we nog geen dag spijt van hebben gehad. Elke dag is voor ons vakantie!

Kom dus ook bij ons genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige landschap van de Lot en de vele leuke en culturele uitstapjes in de nabije omgeving, zoals wij ook al jaren doen! 

DE LOT, IN ALLE SEIZOENEN EEN GENOT!